Vanzelfsprekend! Alleen, voordat je onze website autoverzekeringregelen.nl vond, was het een hele klus om een goedkope autoverzekering te vinden. Je moest immers alle premies voor de goedkope autoverzekering zelf gaan opvragen, en dan avonden lang alles vergelijken. En als je dan pech had, dan was het goedkoopste aanbod er niet bij. Dus je was nog niet 100 procent zeker dan je een goedkope autoverzekering had gevonden.

 

Goedkope autoverzekering, duurkoop?

En er is natuurlijk bij een goedkope autoverzekering nog meer enorm belangrijk. Want de prijs die je moet betalen is natuurlijk één ding. Minstens net zo belangrijk zijn de dekking, en de voorwaarden bij de verschillende verzekeringsmaatschappijen. De ene verzekering is immers de andere niet. En per verzekeringsmaatschappij, en dus per goedkopere of duurdere verzekering, kunnen de dekking en de voorwaarden enorm verschillen. En de prijs is natuurlijk ook weer afhankelijk of je alleen een WA-dekking zoekt, of een uitgebreidere dekking. En als je dan een goedkope autoverzekering had gevonden, moest je ook nog maar afwachten, wat er gebeurt als je een schade hebt. Krijg je bij schade wel een vergoeding, is de schade wel gedekt, en hoe lang gaat het duren voordat je de vergoeding krijgt?

 

Verzekering online afsluiten

Nu gaan we je graag helpen om de verzekering te vinden voor je, met de beste prijs – prestatieverhouding. Een goedkope autoverzekering, maar wel eentje met een goede dekking, en natuurlijk met goede voorwaarden. Want wij vinden dat weinig geld betalen het ene is, maar we willen je ook graag alleen verwijzen naar verzekeringsmaatschappijen die ook een goede verzekering aanbieden, zodat we zeker weten dat je tevreden gaat zijn. Dus ook als je een voordelige autoverzekering zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. En ook als je een goede dekking zoekt, kan je op ons vertrouwen. Vergelijk dus snel het aanbod voor autopolissen.

 

Ditzo autoverzekering

De Ditzo autoverzekering is een wat vreemde verzekering. Uitermate goed natuurlijk, maar we bedoelen dat de Ditzo autoverzekering anders wordt opgebouwd dan de meeste autoverzekeringen, en daardoor kan, afhankelijk van welke verzekeringssoort je kiest, en van bijvoorbeeld hoeveel kilometers je gaat rijden in een jaar, de premie bijzonder laag, en dus goedkoop zijn. Opmerkelijk ook, is het cijfer als waardering, dat de Ditzo autoverzekering krijgt van mensen die bij deze verzekeringsmaatschappij een autoverzekering hebben afgesloten. Want dat is met een gemiddelde waardering van 8,8 bijzonder hoog. Hoger dan de meeste andere autoverzekeringen. En daaruit blijkt al wel, dat de Ditzo autoverzekering erg goed is, en flexibel.

 

De gewaardeerde Ditzo autoverzekering

Kenmerkend voor de Ditzo autoverzekering is de premie, die afhankelijk is van het aantal gereden kilometers in een jaar. En dat is natuurlijk erg prettig, want als je maar 10.000 kilometer gaat rijden in een jaar, wil je natuurlijk niet betalen voor veel meer kilometers, zoals je bij sommige andere autoverzekeringen wel moet. Bij de Ditzo autoverzekering is de premie het laagst als je 10.000 kilometer gaat rijden, of minder. Rij je tussen de 10.000 en 15.000 kilometer, dan betaal je ietsjes meer. Je betaald dus alleen, voor wat je ook echt rijdt, en niet meer. Een ander kenmerk van de Ditzo autoverzekering is de faire schadeafhandeling. Want je wilt bij schade natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. En dat klinkt misschien raar, want je bent daarvoor verzekerd, maar ook dat duurt bij sommige verzekeringsmaatschappijen vaak veel langer.

 

Schadeafhandelingen
Klanten van deze verzekeringsmaatschappij, zijn dan ook erg tevreden over de schadeafhandeling, en de bereikbaarheid. Weer zo’n voordeel van de Ditzo autoverzekering, want als je een vraag hebt, wil je snel antwoord. 24 uur per dag, zeven dagen in de week, kan je Ditzo bereiken voor schade, en afhandeling. Bovendien, blijf je mobiel met de haal en breng service, met de reparatie wordt meteen begonnen, en de reparatie wordt gedaan door herstellers, die speciaal zijn geselecteerd. En, bij schade hoef je geen geld voor te schieten. En dat zijn toch wel hele grote voordelen, als je voor de Ditzo autoverzekering kiest.